3 typer af ferier i Danmark
Arkivfoto

SOMMERHUSPORTALEN.DK • GRATIS

3 typer af ferier i Danmark

For mange mennesker ser sommeren anderledes ud i år. Fremtiden er nemlig uvis, hvad gælder udrejseforbud, og derfor kan det være en god idé at satse på en sommer i Danmark. Men hvad kan man egentlig lave, hvis man skal blive inden for landets grænser?

1.      Lej et sommerhus

Skal du holde ferie i Danmark, er det oplagt at leje et sommerhus. Selvom Bornholm er skøn i sommermånederne, giver sommerhusudlejning dig nemlig mulighed for at se nogle andre områder i Danmark.

Hvis du skal leje et sommerhus, er det en god idé at være ude i god tid. På den måde kan du nemlig sikre dig et af de lækre sommerhuse sandsynligvis til en god pris. Da det er tvivlsomt, hvor mange restauranter og caféer, der kommer til at holde åbent, kan det være en god idé at søge mod områder med flot natur.

2.      Campingferie med telt eller campingvogn

Hvis du vælger at holde ferie i Danmark i år, er det oplagt at besøge nogle af de danske campingpladser. Der er nemlig mange af dem, og dette er en ferieform, hvor du har mulighed for at komme helt ned i gear.

Selvom du vælger at rejse til en campingplads, har du stadig mulighed for at tilpasse ferien efter dine ønsker. Du kan for eksempel selv vælge, om du har lyst til at bo i telt, eller om du hellere vil leje en campingvogn. På den måde kan du skrue på feriens luksusbarometer.

3.      Byt hus med en anden familie

I disse tider er der sandsynligvis mange danskere, der planlægger en ferie i Danmark. Derfor er det oplagt at undersøge muligheden for at bytte bolig med en anden familie. På den måde kan I nemlig alle sammen få set en anden side af det elskede Danmark.

Bor du for eksempel længere ude på landet, kan det være spændende at holde en “storbyferie” i København. Du kan med garanti godt finde en familie, der med glæde vil bytte københavner-tilværelsen ud for et par uger med landlig idyl. Ved at tænke kreativt kan du sagtens holde en fantastisk sommerferie inden for Danmarks grænser.

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.