3 typer af ferier i Danmark

3 typer af ferier i Danmark
Arkivfoto
SOMMERHUSPORTALEN.DK |
For mange mennesker ser sommeren anderledes ud i år. Fremtiden er nemlig uvis, hvad gælder udrejseforbud, og derfor kan det være en god idé at satse på en sommer i Danmark. Men hvad kan man egentlig lave, hvis man skal blive inden for landets grænser?

1.      Lej et sommerhus

Skal du holde ferie i Danmark, er det oplagt at leje et sommerhus. Selvom Bornholm er skøn i sommermånederne, giver sommerhusudlejning dig nemlig mulighed for at se nogle andre områder i Danmark.

Hvis du skal leje et sommerhus, er det en god idé at være ude i god tid. På den måde kan du nemlig sikre dig et af de lækre sommerhuse sandsynligvis til en god pris. Da det er tvivlsomt, hvor mange restauranter og caféer, der kommer til at holde åbent, kan det være en god idé at søge mod områder med flot natur.

2.      Campingferie med telt eller campingvogn

Hvis du vælger at holde ferie i Danmark i år, er det oplagt at besøge nogle af de danske campingpladser. Der er nemlig mange af dem, og dette er en ferieform, hvor du har mulighed for at komme helt ned i gear.

Selvom du vælger at rejse til en campingplads, har du stadig mulighed for at tilpasse ferien efter dine ønsker. Du kan for eksempel selv vælge, om du har lyst til at bo i telt, eller om du hellere vil leje en campingvogn. På den måde kan du skrue på feriens luksusbarometer.

3.      Byt hus med en anden familie

I disse tider er der sandsynligvis mange danskere, der planlægger en ferie i Danmark. Derfor er det oplagt at undersøge muligheden for at bytte bolig med en anden familie. På den måde kan I nemlig alle sammen få set en anden side af det elskede Danmark.

Bor du for eksempel længere ude på landet, kan det være spændende at holde en “storbyferie” i København. Du kan med garanti godt finde en familie, der med glæde vil bytte københavner-tilværelsen ud for et par uger med landlig idyl. Ved at tænke kreativt kan du sagtens holde en fantastisk sommerferie inden for Danmarks grænser.

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?