Ravnborgs tre kasketter: 'Jeg kan hurtigt blive inhabil om havvind'

Ravnborgs tre kasketter: 'Jeg kan hurtigt blive inhabil om havvind'
Helle Munk Ravnborg: – Såfremt kommunalbestyrelsen på et tidspunkt skal tage stilling til, om kommunen skal sætte penge i Bornholms Havvind, vil jeg naturligvis bede om at få foretaget en ny habilitetsvurdering. Og min mavefornemmelse siger, at den vil komme frem til, at jeg i den situation vil være inhabil. Arkivfoto: Jacob Jepsen
NYHED | ABONNENT | 11. NOV 2022 • 05:30
Jakob Marschner
Journalist
NYHED | ABONNENT
11. NOV 2022 • 05:30

Helle Munk Ravnborg (EL) er både forperson for Bornholms Havvind, for Beof og for natur-, miljø- og planudvalget, der alle kan blive en del af sagen om Bornholms Havvinds lille havvindmøllepark. René Danielsson (DF) kalder det problematisk, at Ravnborg har tre roller i den samme sag. Helle Munk Ravnborg vil selv stemme for, at hun er inhabil, hvis der på et tidspunkt kommer penge i sagen.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her