Messerschmidt i retten igen: Lokal DF'er tror på frifindelse

Messerschmidt i retten igen: Lokal DF'er tror på frifindelse
Morten Messerschmidt (DF) er for retten igen i en sag om misbrug af EU-midler. Både han og lokalformand Linda Kofoed Persson tror på, at sagen får et andet udfald denne gang. Arkivfoto: Jacob Jepsen
NYHED | ABONNENT | 25. NOV 2022 • 05:30
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
25. NOV 2022 • 05:30

Lokalformand Linda Kofoed Persson (DF) forventer, at sagen mod partiformand Morten Messerschmidt om misbrug af EU-midler får et andet udfald, end den gjorde sidste sommer.

Morten Messerschmidt fra Dansk Folkeparti føler sig overbevist om, at han bliver frikendt i en sag om dokumentfalsk og misbrug af EU-midler, der torsdag er blevet indledt i Retten på Frederiksberg. Det er han ikke ene om. Lokalformand Linda Kofoed Persson tror også på, at sagen får et andet udfald end første gang.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her