Skoletjeneste har fået ny leder

Skoletjeneste har fået ny leder
Louise Giroux er ny daglig leder for Folkekirkens Skoletjeneste på Bornholm.
NOTITS | 22. OKT 2024 • 11:45
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
22. OKT 2024 • 11:45

Folkekirkens Skoletjeneste på Bornholm har fået ny daglig leder.

Louise Giroux er startet som pædagogisk konsulent og daglig leder af Folkekirkens Skoletjeneste på Bornholm. Hun afløser Christine Munck Birch, har solid baggrund inden for både uddannelse og religionsformidling og er derfor den perfekte arvtager til at bære skoletjenesten videre, fortæller Folkekirken Bornholm.

– Jeg glæder mig til at videreføre det gode arbejde fra Christine og skabe kreative læremidler til børn, hvor undervisningen både er sjov og lærerig, siger Louise Giroux i en pressemeddelelse.

Under sine studier i dansk og sprogpsykologi blev bornholmske Louise Giroux særligt optaget af religiøse tekster. Det førte til, at hun skrev sit bachelorprojekt om religionsformidling i skønlitteratur.

Folkekirkens Skoletjeneste udvikler undervisningsforløb, der understøtter folkeskolens fælles mål for kristendomskundskab. Forløbene omfatter også andre religioner med henblik på at skabe en bredere forståelse og dialog, fortæller Folkekirken Bornholm.

Som daglig leder har Louise Giroux primært en koordinerende rolle, men hun vil også starte små pilotprojekter, hvor hun er med i undervisningslokalet.

FÅ ABONNEMENT