Preben Mortensens Allé blev indviet
Grethe Mortensen klippede den røde snor over og indviede Preben Mortensens Allé. Foto: Holger Larsen

INDVIELSE | RØNNE | GRATIS
1. JUL 2021 • 06:16
Holger Larsen
Journalist

Preben Mortensens Allé blev indviet

Vejskiltet "Preben Mortensens Allé" har stået der i et stykke tid ved Rønne Stadion Nord, og onsdag eftermiddag kunne den officielle indvielse endelig finde sted – og det netop på dagen, hvor Preben Mortensen ville være fyldt 82 år.

Preben Mortensen, der døde den 17. oktober 2019, var i årtier en kendt og afholdt træner og leder i Viking Atletik. Forslaget om at omdøbe vejen kom fra Viking Atletik, der på den måde ønskede at hylde sin tidligere formand og igangsætter. Preben Mortensen stiftede Viking Atletik tilbage i 1973 og fungerede som formand for klubben i tre perioder på i alt mere end 20 år.

Det var også Viking Atletik, som havde inviteret til indvielsen, hvor Preben Mortensens enke, Grethe, var blandt deltagerne.

Mange mennesker går dagligt det lille stykke vej ind fra Torneværksvej for at dyrke eller se på idræt i Rønne Idrætshal eller på Rønne Stadion Nord. På den måde kan det siges at være lige i Preben Mortensens ånd, at han her har fået en allé.

Tidligere har også parkeringspladsen ved idrætshallen, H.P. Rekers Plads, fået navn efter en markant idrætsleder, nemlig stifteren af Viking tilbage i 1907 – overbetjent H.P. Reker. holRubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Indryk rubrikannonce

Flere nyheder