Man gik aldrig forgæves til Ann-Mari

Man gik aldrig forgæves til Ann-Mari
Ann-Mari Engel var både i sin familie og på sin arbejdsplads et samlingspunkt. Privatfoto
MINDEORD | ABONNENT | 25. MAR 2023 • 06:38
Henrik Nielsen
Journalist
MINDEORD | ABONNENT
25. MAR 2023 • 06:38

Personalet på Danish Crown har sendt et mindeord om deres mangeårige kollega, Ann-Mari Engel, som tog godt hånd om personaleplejen.

Det er med stor sorg, at vi har modtaget beskeden om vores tidligere kollega Ann-Mari Engels død.

Ann-Mari har i mange år været en vellidt skikkelse på "slagteriet", og det er da også her, hun har lagt stort set hele sit arbejdsliv, siden hun startede som kontorassistent i 1987.

Ann-Mari har altid været meget imødekommende og ikke bange for nye udfordringer. Hun har derfor også i tiden på "slagteriet" nået at varetage flere forskellige arbejdsopgaver. Ann-Mari har med sit rolige og altid imødekommende væsen været meget afholdt blandt kollegaer, man gik aldrig forgæves til hende. Det var da også hendes fortjeneste, at der blev taget godt hånd om personaleplejen i form af forskellige aktiviteter. Her sørgede Ann-Mari altid for festlige indslag, for som hun så fint udtrykte det: "Vi er jo ikke kommet her for at sidde og hænge". Hun holdt sig heller ikke tilbage for at synge en god sang. Med Ann-Mari var man altid i godt selskab.

I 2019 stoppede Ann-Mari og nåede dermed at være ansat i 32 år på Danish Crown, inden hun gik på velfortjent efterløn. En tid, som hun glædede sig meget til at skulle bruge sammen med familien, som hun elskede at bruge tid sammen med. Børnebørnene betød meget, og hun havde da også planer om at skulle tilbringe mere tid sammen med dem. Hun var et naturligt samlingspunkt for familien.

Tankerne går til de efterladte, som kommer til at mærke et kæmpe tomrum.

Æret være Ann-Maris minde.