Knud Erik takkede af og fik helt ny pris

Knud Erik takkede af og fik helt ny pris
Knud Erik Olsen med den nye pris, som blev opfundet, fordi bestyrelsen ellers ikke giver priser til medlemmer af bestyrelsen. Foto: Holger Larsen
NYHED | ABONNENT | 24. MAR 2023 • 10:48
Holger Larsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
24. MAR 2023 • 10:48

En ildsjæl sagde farvel i Hasle og Omegns Byting. En anden ildsjæl fortsætter lidt endnu.

Knud Erik Olsen har i rigtig mange år sat sit præg på frivilligt arbejde i adskillige foreninger i hasleområdet.

Så det krævede opfindelsen af en helt særlig pris, da han torsdag aften takkede af som kasserer i Hasle og Omegns Byting.

Her modtog Knud Erik Olsen Hasle-prisen – en hæderspris for mange års frivilligt arbejde i bytinget.

– Din indsats har været så fantastisk, at jeg ikke kan sætte ord på det. Jeg kommer til at savne dig, sagde bytingets formand, Kaj Erik Mortensen, i sin takketale.

Netop de to har i mange år haft et godt makkerskab i spidsen for bytinget med hver deres kompetencer.

Nu slutter det for 76-årige Knud Erik Olsens vedkommende. Han glæder sig til at få mere tid til at spille golf og komme ud at rejse, når han ikke længere skal tage stilling til blandt andet daglige henvendelser om medborgerhuset.

Men det ligger også Knud Erik Olsen meget på sinde at få afviklet tingene på en ordentlig måde og få sat afløserne godt ind i arbejdet.

Kaj Erik Mortensen er lidt ældre, men lod sig genvælge for en ny periode i bytinget, men bebudede sin snarlige afgang fra formandsposten.

Kaj Erik Mortensen blev på torsdagens repræsentantskabsmøde valgt sammen med to nye medlemmer af bestyrelsen, Marianne Anker og Tomas Nielsen. De øvrige medlemmer af bestyrelsen er Leif Olsen, Jens Jørgen Rasmussen, Janne Lærkedahl og Rigmor Skovgaard.

Marc Ekelund blev valgt som ny suppleant.

Bestyrelsen konstituerer sig selv.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 27-02-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag: Det variable timepris-produkt er denne tirsdag i gennemsnit 17% billigere end det kvartalsfastsatte produkt. Tørretumblertesten afslører, at du sparer yderligere 4,41 kr. ved at tørre dit tøj kl. 23 i stedet for kl. 18. Opdateret kl. 00.14. Næste opdatering kl. 13.14.

Bornholms energi og forsyning