Birger valgt til stor formandspost

Birger valgt til stor formandspost
Birger Rasmussen er valgt som formand for godt en million medlemmer i Ældre Sagen. Arkivfoto: Berit Hvassum
NOTITS | 22. NOV 2023 • 14:57
NOTITS
22. NOV 2023 • 14:57

Den tidligere lokalformand for Ældre Sagen på Bornholm, Birger Rasmussen, er onsdag officielt blevet valgt som formand for Ældre Sagen på landsplan.

Det skete på et landsmøde i Nyborg, hvor over 50 procent af foreningens 215 lokalforeninger skulle stemme for Birger Rasmussen som formand. Det skriver TV 2 Bornholm.

Allerede i sidste uge stod det klart, at chancerne var store for, at den indtil nu konstituerede formand ville blive valgt, da Steen Thomsen, der overtog posten som lokalformand på Bornholm efter Birger Rasmussen, kunne fortælle til Tidende, at Birger Rasmussen var eneste indstillede kandidat.

– Jeg stemmer i hvert fald på ham, lød det i den forbindelse fra Steen Thomsen, og det var der altså også mange andre, der gjorde onsdag i Nyborg.

Birger Rasmussen har siden december 2022 været fungerende formand for Ældre Sagen, efter at den tidligere formand stoppede. Nu kan han officielt kalde sig formand for organisationen, der har 960.000 medlemmer på landsplan, mens afdelingen på Bornholm per 9. november har 7.857 medlemmer.