Årets Kvickly-souschef er fra Nexø

Årets Kvickly-souschef er fra Nexø
Varehuschef Lars Kure (tv.) overrækker pokal og diplom til Nick Borby Christiansen. Eget foto
NOTITS | 20. FEB 2024 • 18:38
NOTITS
20. FEB 2024 • 18:38

Der var pokal- og diplomoverrækkelse i Kvickly Nexø, da den lokale souschef mandag blev hædret som årets Kvickly-souschef i regionen.

Årets souschef i Kvicklys region 101 blev mandag kåret, og det kunne man fejre i Kvickly Nexø.

For det var Nexøs lokale souschef, Nick Borby Christiansen, der løb med titlen og pokalen. Det oplyser varehuschef, Lars Kure, i en pressemeddelelse, hvor han også sætter nogle ord på årets souschef.

"Nick besidder en stor indsigt ledelsesmæssigt og er meget vellidt blandt alle kollegaerne i Kvickly Nexø, i vores region og af sin varehuschef", lyder det fra Lars Kure, der kunne overrække pokal og diplom til Nick Borby Christiansen.

Skilte sig tidligt ud

Og det er en af Kvickly Nexøs egne, der modtager hæderen.

Nick har nemlig været ansat der i 10 år, hvor han dengang startede som servicemedarbejder, fortæller Lars Kure. Her skilte Nick sig hurtigt ud fra mængden og fik tilbudt stillingen som ledertrainee, som han efter grundige overvejelser takkede ja til.

"Her skilte Nick sig også ud og fik meget hurtigt ansvar for kolonial og de medarbejder, der var i afdelingen. Kort tid efter endt uddannelse blev Nick udnævnt til souschef og har siden bygget på med mange kurser og efteruddannelse," lyder de rosende ord fra den stolte varehuschef.

"Vi glæder os alle til at følge dig og støtte dig på din videre rejse. Kæmpe stort tillykke med titlen ønskes du af alle dine kollegaer", afslutter Lars Kure.