25 år i bofællesskabet: Janne og Annette har været med hele vejen

25 år i bofællesskabet: Janne og Annette har været med hele vejen
Janne Birgitte Jensen kunne i lørdags fejre 25 års ansættelse.
NOTITS | ABONNENT | 16. MAJ 2023 • 15:30
NOTITS | ABONNENT
16. MAJ 2023 • 15:30

Både bofællesskab, en beboer og en medarbejder blev fejret ved Valmuens 25 års jubilæum.

Lørdag den 13. maj kunne bofællesskabet Valmuen, som holder til i Aarkirkeby, fejre 25 års jubilæum, og det skete i højt solskin.

Tidligere og nuværende medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer, frivillige, pårørende, samarbejdspartnere og venner af bofællesskabet var mødt op til åbent hus, oplyser lederen af botilbuddet, Claus Tychsen.

– Det var skønt at se alle disse mennesker, der gerne ville være med til at fejre Valmuen og beboerne. Det her fantastiske sted og beboerne fylder jo noget helt særligt hos os, der er så privilegerede at være en del det. Og så var det bare så dejligt at se og hilse på alle de mange mennesker for hvem Valmuen også betyder noget, og som på den ene eller anden måde har været i berøring med bofællesskabet i løbet af de seneste 25 år.

Han fortæller desuden, at det ikke kun var Valmuen, der kunne fejre et kvart århundrede. Både medarbejderen Janne Birgitte Jensen og en beboer Annette Due Pedersen har været med hele vejen, og derfor blev de to også fejret på dagen.

– Derudover har vi endnu en beboer, Rikke Susanne Bak, som til efteråret også har boet her i 25 år. Så der var mange mærkedage, der blev fejret, fortæller Claus Tychsen, som også benytter lejligheden til at takke alle de fremmødte og alle de, der har gjort en forskel i tidens løb.

 

Annette Due Pedersen har boet på Valmuen i 25 år