Jeg synes, at I skal gå lidt stille med dørene omkring dét.
Nyt blod til fødevarerne?
Andre afsides steder i verden havde man for længst fattet, at det med familien der boller sammen, holder sammen, måske ikke helt går i længden, og derfor blev sømænd og andre besøgende budt hjerteligt velkommen og ofte tilbudt en seng, hvori der allerede var en lokal kvinde.
På den måde kom der lidt nyt blod til stammen, og man slap for alle de ekstra fingre og savleri. Hvad hvis man overfører det til de bornholmske fødevarer, for lets face it, der er enkelte fødevareproducenter, der måske kan lave næsten rene bornholmske produkter, men det hører til fåtallet.
Måske skal vi bare favne, at der bliver produceret en masse fødevarer på Bornholm, og vi er gode til at få idéerne og har styr på det gode håndværk. Måske skal vi producere meget mere og ikke gå helt så højt op i, hvor råvaren kommer fra. Jeg synes da, man skal stræbe efter at få så meget Bornholm med som muligt og stadig have sin sunde fornuft med, når man vælger ingredienser til sine produkter, men alt i alt så gå efter at få det bedste slutprodukt. Hvad synes I?