Strikkemesse vender tilbage

NOTITS | 19. SEP 2022 • 15:30
NOTITS
19. SEP 2022 • 15:30

Strik Bornholm slår i weekenden dørene op for femte gang til strikmesse og byder velkommen til op mod 1.000 gæster med passion for strik, hækling og design. Det oplyser Team Bornholm i en pressemeddelelse.

Messen vil byde på 23 stande fra hele landet med udbud af alt fra garn til strikke- og hæklepinde og spændende tekstiler.

– Interessen for Strik Bornholm 2022 har været rigtig god, og flere har købt entré til Messehallen på forhånd end tidligere. Vi har høje forventninger til antal besøgende, udtaler festivalleder Jacob Lund.

Strikkemessen vil også danne ramme for 35 workshops for både nybegyndere og øvede strikkere. Derudover er der mulighed for at deltage i strikkecafé torsdag og fredag aften med foredrag af henholdsvis museumsinspektør Jakob Seerup, hvor temaet er sømandsstrik, og strikdesigner Mette Henius med temaet rå-feminisme.

Ifølge Team Bornholm tiltrækker det tilbagevendende arrangement både lokale strikkere og gæster fra det øvrige Danmark og Tyskland, der holder ferie på øen.

– Vi vurderer, at Strik Bornholm alene i Allinge-Sandvig området skaber langt over 1.000 overnatninger, og mange af deltagerne er desuden gengangere, som kommer igen år efter år, slutter Jacob Lund.

Strikkemessen finder sted 23.-25. september i Bornholms Idræts- og Kulturcenter i Allinge.