Støtte fra fond sikrerinternational festival

Støtte fra fond sikrerinternational festival
Bornholms internationale Gadeteaterfestival vender tilbage i år, og ligesom sidste år får den hovedsæde i Gudhjem, fortæller organisator Thomas Danielsen fra medarrangøren Undreværket. Foto: Andreas Aae
NOTITS | ABONNENT | 14. MAR 2023 • 15:25
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS | ABONNENT
14. MAR 2023 • 15:25

Bornholms Internationale Gadeteaterfestival har modtaget afgørende støtte fra Statens Kunstfond.

En bevilling på 100.000 kroner fra Statens Kunstfond betyder, at Bornholms Internationale Gadeteaterfestival igen i år vil gøre gader og stræder usikre i juli. Pengene kommer oveni 60.000 kroner, som festivalen har fået fra regionskommunen og Statens Refusionsudvalg til indkøb af professionelle forestillinger.

– Bevillingen fra Statens Kunstfond er afgørende for, at vi kan fundraise resten af pengene hjem. Det betyder også, at vi nu er gået i dialog med de optrædende grupper, vi gerne vil hente hertil, fortæller festivalorganisator Thomas Danielsen fra Undreværket i en pressemeddelelse.

Gadeteaterfestivalen foregår først og fremmest i Gudhjem, som ifølge arrangørerne udgør den perfekte scene for internationalt artisteri af højeste kvalitet, men der vises også forestillinger i Rønne og Hasle.


Vil du have nyheder uden begrænsning?
- Få fuld adgang til Tidende.dkFørste måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her