Smørtenor smører de ældre

Smørtenor smører de ældre
Marco Martiri. Pr-foto
NOTITS | 14. MAR 2023 • 05:55
Af:
Torben Østergaard
NOTITS
14. MAR 2023 • 05:55

Ældre Sagen har denne gang fornøjelsen af at præsentere en rigtig smørtenor fra den store verden, fortæller Margrit Skott, som står for foreningens koncertrække Månedens Musik.

Det er således Marco Martiri, der onsdag den 22. marts klokken 14-16 vil optræde på Rønne Bibliotek, idet han ifølge pressemeddelelsen har samlet en perlerække af italienske klassikere fra populærmusik til opera. Koncerten bindes ydermere sammen af en række spændende historier med rod i sangerens italienske baggrund:

Det er som en lille familiekrønike med historier fra 1700-tallets Italien frem til dramaer under Anden Verdenskrig og emigration til Argentina.

Marco Martiri har spillet og sunget sydamerikansk folkemusik i 25 år, han har haft samarbejde med DRs Vokalensemble som solist i blandt andet DRs koncertsal med peruvianske hits, og på Rønne Bibliotek vil han altså dykke ned i sine italienske rødder gennem musik og historier.

Som vanligt er der tilmelding via asbo.dk/aktiviteter eller direkte til Margrit Skott på 2442 4033. Helst sms, ellers telefon klokken 9-10, oplyser hun.