Rønne Theater får LED belysning

NOTITS | 16. NOV 2023 • 20:00
NOTITS
16. NOV 2023 • 20:00

Rønne Theater vil påbegynde en overgang til LED-belysning for at opnå en besparelse på driften, og i den anledning har teatret søgt om og opnået tilskud fra EWII til investeringen, oplyser kasserer Erik Hansen i en pressemeddelelse, som fortsætter:

– Vi har modtaget 25.000 kroner i tilskud og kan begynde med ændring til LED-belysning i teatersalen. Det er primært i den dyre periode teatersalen anvendes, hvor der også er størst pres på elnettet. Det er således en win-win investering for Rønne Theater og Trefor.

– Som forbrugerrepræsentant i EWII (ejer af Trefor) er det også en glæde at kunne se, at EWII nu er begyndt at udlodde midler til kulturen i det bornholmske område. EWII er en selvejende institution, og der er således ingen ejere, der skal have et udbytte, forklarer Erik Hansen.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 28-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag eftermiddag, onsdag morgen: Meget tydelig kogespids (17-21). Generelt høje priser hele dagen. Vi skal helt frem til mellem kl. 01 og 05, før den rene elpris kommer under en krone/kWh - og vi kommer i nærheden af 2 kr./Kwh inklusiv nettariffer, bidrag til Energinet og energiafgift til staten. Opdateret kl. 13.05. Næste opdatering kl. 01.14.

Bornholms energi og forsyning