Røgemesteren holder traditionen i hævd

Røgningen på Hasle Røgeri foregår i en åben ovn med et system af røglemme, sække og træflager til at regulere røgningen. Foto: Holger Larsen
Niels Kowsky er tidligt oppe hver morgen for at røge sild og andre fisk til kunderne på Hasle Røgeri.
Røgen står op af en af de fire skorstene på Hasle Røgeri tidligt onsdag morgen og viser, at røgemester Niels Kowsky allerede har godt gang i røgningen af fisk til de kunder, der senere på dagen besøger røgeriet.
Få fuld adgang til Tidende.dk |
TOPNYHED | ABONNENT

NYT JOB
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN
Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT
Kulturtanker fra en hjemflytter

DEBAT | ABONNENT
Fremtidens kultur: Højskolen drømmer stort

DEBAT | ABONNENT