Røgemesteren holder traditionen i hævd

Røgemesteren holder traditionen i hævd
Røgningen på Hasle Røgeri foregår i en åben ovn med et system af røglemme, sække og træflager til at regulere røgningen. Foto: Holger Larsen
DELUXE | ABONNENT | 3. JUN 2023 • 05:30
Holger Larsen
Journalist
DELUXE | ABONNENT
3. JUN 2023 • 05:30

Niels Kowsky er tidligt oppe hver morgen for at røge sild og andre fisk til kunderne på Hasle Røgeri.

Røgen står op af en af de fire skorstene på Hasle Røgeri tidligt onsdag morgen og viser, at røgemester Niels Kowsky allerede har godt gang i røgningen af fisk til de kunder, der senere på dagen besøger røgeriet.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her




HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?