Paradis i Gudhjem en kold fredag aften

Paradis i Gudhjem en kold fredag aften
Som det fremgår af billedet, var det vitterligt en god aften i paradisiske Scala Gudhjem. Foto: Musikhuzet /Torben Severinsen
NOTITS | ABONNENT | 18. NOV 2023 • 09:03
NOTITS | ABONNENT
18. NOV 2023 • 09:03

Det var et skønt møde med Stine Pilgaard, Steffen Brandt og Gustaf Ljunggren i Scala Gudhjem.

Tv-2-forsangeren Steffen Brandt og multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren havde fredag aften inviteret forfatteren Stine Pilgaard med på scenen i Scala Gudhjem til endnu en omgang "Mine aftener i Paradis", fortæller Torben Severinsen fra Musikhuzet, som er medarrangør, i en pressemeddelelse, som fortsætter:

Stine Pilgaard læste op fra sin roman "Meter i sekundet" og sang sammen med Steffen Brandt og publikum fire fællessange fra bogen.

Desuden snakkede hun og Steffen Brandt om slægtskab og fælles inspiration, og publikum fik også svaret på, hvorfor eksempelvis Vanilla fra tv-2 sangen "Der går min klasselærer" pludselig dukker op i Stines roman.

Selvfølgelig fik publikum også tv-2-klassikeren om skolelæreren i et nyt Gustaf Ljunggren arrangement. Han er uddannet saxofonist, men guitar, bas, klaver, bratsch og fløjte er dertil blandt hans favoritinstrumenter.

Også tv-2-klassikere som "Sommer i Danmark", "Tæt trafik" og "De første kærester på månen" fik publikum op af stolene.

Steffen Brandt var som sædvanlig vært ved arrangementet, og som det er blevet en tradition, fik publikum løst og fast at vide om, hvad der er hændt i Gudhjem siden sidst til "Mine aftener i Paradis".

Koncerten var arrangeret af Scala Gudhjem, TV2 Bornholm, og Musikhuzet. tøm