Opera i Skoven er blevet en tradition

Opera i Skoven er blevet en tradition
Niels Jørgen Riis – her ved en julekoncert i Skt. Nicolai Kirke – kan på søndag opleves på travbanen i Almindingen. Arkivfoto: Allan Rieck
NOTITS | 10. JUL 2024 • 17:30
Holger Larsen
Journalist
NOTITS
10. JUL 2024 • 17:30

Bornholms Brand Park inviterer på en musikalsk rejse i skoven, når den årlige tradition Opera i Skoven finder sted søndag den 14. juli klokken 14.

Denne dag kan man møde den bornholmske operasanger Niels Jørgen Riis (tenor) fra Nyker og nogle af hans danske kolleger, som optræder både i Danmark og det store udland.

Deres stemmer vil fylde skoven med smukke toner og fortryllende historier, skriver arrangørerne fra travselskabet i en pressemeddelelse.

– Guido Paevatalu, kendt baryton, instruktør og scenograf, vil sørge for, at alle kan følge med i operaens handling ved at give en levende fortælling om hvert nummer, der bliver sunget. Så selvom du aldrig har oplevet en opera før, er dette din chance for at få en god introduktion til denne skønne kunstform, fortsætter travselskabet.

Opfordringen herfra er, at man tager hele familien med i skoven for at få en god oplevelse med højt humør, afslappet stemning og fantastisk musik.

Riis og Paevatalu har selskab af Signe Asmussen (sopran), Sidsel Aja Eriksen (mezzosopran) og Leif Greibe (kapelmester/klaver).

Man må gerne tage egen stol med, mens mad og drikke kan købes på stedet.

hol