Lokal krimiforfatter udgiver guidebog

Lokal krimiforfatter udgiver guidebog
Pernille Boelskovs nye e-guidebog skal gøre det nemmere at tage på krimisafari på Bornholm.
NOTITS | 18. JUL 2024 • 18:30
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
18. JUL 2024 • 18:30

Pernille Boelskov har lavet en e-bog, som gør det nemmere for krimilæsere at besøge interessante steder på Bornholm.

Sidste år udgav forfatteren Kirsten Sonne Harild guidebogen "111 steder på Bornholm som du skal se", som er hendes bud på oplevelser hele året rundt. Blandt hendes andre udgivelser er krimierne "Den vilde" og "Det sorte hus", og de har været med til at inspirere end anden guidebog, som forfatterkollegaen Pernille Boelskov i Hasle sender på gaden.

Bogen hedder "15 steder, du som krimilæser skal besøge på Bornholm", og som titlen mere end antyder, er der tale om en guide til steder, der dukker op i krimier, som udspiller sig på Bornholm.

– Fordi jeg er vild med bornholmerkrimier, har jeg brugt aftenerne i denne regnvejrssommer på at samle de bedste bornholmske krimisteder i en lille guide, fortæller Pernille Boelskov i et nyhedsbrev.

Undervejs i skriveprocessen besøgte hun blandt andet Bisonskoven, hvor Kirsten Sonne Harilds "Den vilde" begynder.

– Og jeg må indrømme, at jeg efter at have læst Kirstens krimi faktisk ikke havde ret meget lyst til hverken at gå eller køre derind, fortæller Pernille Boelskov.

Andre inspirationskilder til guidebogen er Jussi Adler-Olsens "Den grænseløse", Birgithe Stender-Jensens "Vintermørke" og Pernille Boelskovs egen krimiserie om præsten Agnethe Bohn og hendes fætter, politimanden Lars Bohn Hansen. Fjerde bind i den serie, "Kulmørket", udkommer i begyndelsen af oktober, fortæller forfatteren.

"15 steder, du som krimilæser skal besøge på Bornholm" udkommer kun som e-bog og kan købes direkte hos forfatteren.

FÅ ABONNEMENT