Julemarked i Rønne: Linedance og nisser under ét tag

Julemarked i Rønne: Linedance og nisser under ét tag
Jette Andersens højsæson for nissesalget er sommerens torvedage i Aakirkeby. Her fremviser hun en af sine mere velorienterede nisser. Foto: Jakob Nørmark
NYHED | ABONNENT | 20. NOV 2022 • 17:05
Jakob Nørmark
Journalist
NYHED | ABONNENT
20. NOV 2022 • 17:05

For første gang siden 2019 afviklede DGI Dans og Musik jule- og kræmmermarked i Rønne. Overskuddet fra markedet går til de lokale danse- og musikforeninger, som i dagens løb gav prøver på deres repertoire.

Nogle mennesker venter til juleaften med at danse julen ind. I Rønne Idrætshal søndag var DGI's danse- og musikforeninger tidligt ude. For første gang siden 2019 havde DGI mulighed for at gennemføre det rytmiske kræmmer- og julemarked, hvor de besøgende kan overvære levende dans, mens de går rundt mellem standene.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her