Julecirkus på Bornholm for første gang nogensinde

Julecirkus på Bornholm for første gang nogensinde
Der er både julemænd, nisser og masser af julehygge, når Baldoni's Julecirkus inviterer. Foto: Baldonis Julecirkus
NOTITS | 20. NOV 2023 • 20:00
NOTITS
20. NOV 2023 • 20:00

I år kan bornholmerne for første gang opleve Baldonis Julecirkus, når de i starten af december gæster Nexø, Svaneke og Rønne.

Julen nærmer sig, og med den følger julehygge, skæg, ballade og tryllerier.

Og netop den slags ting har de masser af i Baldonis Julecirkus, som for allerførste gang gæster hele tre forskellige byer på Bornholm.

"Det er mere end bare en forestilling; det er en samling af julens charme og cirkussets fortryllelse. Fra det øjeblik man træder ind, mødes man af duften af friske popcorn, candy floss, varm gløgg og lune æbleskiver samt synet af manegen, smukt dekoreret til jul," står der i pressemeddelelsen fra arrangøren.

Her står der også, at publikum vil blive budt velkommen af de legesyge drillenisser. Spændingen stiger, for der er ingen, der ved, om julemanden mon gør sin entré.

Ikke alt er traditionelt

Det er nemlig ikke alt, der er helt traditionelt ved dette års julecirkus.

Den talende julegris, Anton Antonius, har taget en uventet beslutning. Efter at have været nomineret som årets flæskesteg, har han besluttet at aflyse julemenuen og er nu fortaler for en vegetarisk jul.

Og så lover arrangørerne minsandten, at selveste Pjerrot dukker op og er trukket i sit julekostume.

"Dette samt en række blændende artister, sikrer en unik og uforglemmelig oplevelse. Forestillingen byder på to timer med magi, hvor du og din familie kan samles og dele julestemningen."

For dem der skulle have lyst til det, kan man afslutningsvist få taget et billede med Julemanden og Nisseline, inden turen igen går ud af teltet.

Baldonis Julecirkus gæster Nexøhallen den 7. december, Svanekehallen den 8. december og Søndermarkshallen i Rønne lørdag den 9. december.