Men er tanken med den lidt væltede kop, at den er god at drikke af, fordi kanten er skrå, og der er plads til næsen, når man drikker fra den høje ende?
– Ja, dem med briller, siger den er smart, fordi den ikke gå op i brillerne, når man drikker, men for eksempel kaffeentusiaster har sagt, at de drikker fra den anden side, for så får de mere glæde af aromaen. Det havde jeg faktisk ikke tænkt på. Jeg tænkte bare, at den skrå kant måske gjorde folk mere nærværende og til stede. De sidder og drejer koppen i hånden, så det også bliver en taktil oplevelse.
– Oprindeligt er formen inspireret af bobler i et glas. Da min datter var lille, sad hun og blæste i et glas mælk med et sugerør, og jeg blev inspireret af den måde, boblerne lægger sig på og smelter sammen. Jeg synes, det er interessant, at man har to helt runde former, men i det øjeblik, de smelter sammen, kommer der en fuldstændig lige adskillelse. Det et det, jeg prøver at gengive på forskellige måder i flere af mine ting. Og på den måde er det blevet mit udtryk, siger keramikeren.