Hotel Hunger i Svaneke

Hotel Hunger i Svaneke
Jimmy Jørgensen er stadig frontfigur i Hotel Hunger. Pr-foto
NOTITS | 2. APR 2024 • 16:33
Af:
Torben Østergaard
NOTITS
2. APR 2024 • 16:33

Hotel Hunger blev gendannet i 2018 med en holdopstilling, der er identisk med bandet, der ellers gik til forlænget halvlegspause i 2005. Spillertruppen anføres naturligvis med vanlig flabet badboy-charme af velsyngende og karismatiske Jimmy Jørgensen.

Således indleder Ditte Braaten Olsen fra Musikforeningen No Name, Svaneke, en mail til Tidende om, at bandet, som oprindeligt blev dannet i 1985 i København under navnet Hotel Baby Hunger, men i 1987 droppede ”Baby”, lørdag den 13. april klokken 20, optræder i Kulturhuset Frem, Svaneke Bio.

Ditte Braaten Olsen fortsætter med at fortælle, at Hotel Hunger altså er stærkt tilbage, for efter 20 års heftig turnéaktivitet og otte studiealbums besluttede det populære rockorkester oprindeligt at sige tak for nu, men det er returneret til scenen, ligesom det indspillede et nyt album i 2023.

De nye sange er skrevet af lyst, og det er tydeligt, at det er legen og nysgerrigheden, der driver værket. Albummet ”Slut” byder således på 10 numre, der umiskendeligt lyder som Hotel Hunger, men som bestemt ikke er blodfattige kopier af fordums materiale.

Bandet består stadig af tre af de originale medlemmer: Jimmy Jørgensen (vokal), Henrik Botoft Andersen (guitar) og Michael Ziegler (bas), men dertil er følgende musikere med på turneen: Knut E. Haavik (keyboard), Freddie Wolf (trommer) og Berit Fridahl (guitar).