Gospelweekend for børn

Gospelweekend for børn
Der er i løbet af weekenden blevet øvet på livet løs. Foto: Sandra West Hansen
NOTITS | 6. OKT 2024 • 14:56
NOTITS
6. OKT 2024 • 14:56

Børn fra ni bornholmske skoler har i denne weekend været til gospelfestival på Sydbornholm. Det kulminerede med en koncert.

36 børn har i denne weekend været samlet i indre missions lejrbygning på Bornholm, Bethesda, ved Dueodde til Gospelkids Festival. Den var arrangeret af arrangeret af Danmarks folkekirkelige søndagsskoler og Gospelkids Danmark. Det oplyser Sandra West Hansen, der er dirigent på lejren.

Børnene, der fordeler sig på klassetrinnene 1. til 6. klasse, kommer fra ni forskellige skoler på Bornholm - med undtagelse af to børn, der var taget hele vejen fra Hillerød.

Der er blevet øvet sange med fagter og dans siden lørdag formiddag, og det kulminerede søndag eftermiddag, hvor der var koncert for familier, venner og andre interesserede. Derudover har der også været andre sjove lejraktiviteter i løbet af weekenden.

Tidligere har der været et decideret Gospelkids Bornholm-kor, som ugentligt øvede i Bornholmerkirken i Vestermarie. Men på grund af for få deltagere er det lige nu sat på pause, fortæller Sandra West Hansen.

– Jeg håber at kunne vække interessen hos flere børn, så vi forhåbentlig kan starte op igen efter nytår, siger hun.

FÅ ABONNEMENT