Der kommer også mange flere lidt mere ølbryggertekniske kommentarer, og Johnny Fagerlund fra Small Batch glæder sig:
– Håndbryggerne får virkelig noget ny lærdom med sig hjem. Her foregår en stor vidensdeling, og vi har set flere håndbryggere, som har klaret sig godt i konkurrencen, springe ud som mikrobryggere. Vi, der er i faget er jo i første omgang kolleger, og derefter er vi konkurrenter, siger han.
De ni deltagende håndbryggere har skullet brygge deres øl ud fra hele helt præcise specifikationer. Da dommerne når til øl nummer 3, er konklusionen, at der ikke er tale om en barley wine, men de er alle enige om, at øllen smager rigtig godt, og da konkurrencen er slut stimler mange sammen om den nye håndbrygger, der må fortælle om, hvordan han har lavet sit bryg.
Stefan Brit Thomsen fra Lucky Island Brewing har smag for en god øl.
Da dommerne har smagt sig igennem alle øl, er det tid til at gøre resultatet op.