Æblets Dag udvider

NOTITS | 20. SEP 2022 • 05:30
NOTITS
20. SEP 2022 • 05:30

Æblets Dag har været en fast tradition på Melstedgård Landbrugsmuseum i mange år med mad- og handelsboder og underholdning, og det vender tilbage igen i år - dog i en udvidet version.

– Efter at Madkulturhuset åbnede i 2015 og Melstedgård, Madkulturhuset og Skafferiet under ét blev til ”gaarden”, er denne festdag vokset år for år. Der er nemlig løbende blevet tilført nye aktiviteter og boder. Vi har nu udivet, så det ikke kun handler om æbler men er et regulært høstmarked, oplyser Gaarden i en pressemeddelelse.

I år er der tilmeldt flere boder end tidligere i år, og hvis man slår vejen forbi Gaarden på søndag, vil man foruden Gaardens fire egne mad- og aktivitetsboder kunne gå på opdagelse i 17 eksterne bodeholdere fra hele øen.

– Der er med andre ord rig lejlighed til at opleve passionerede producenter og fødevare-iværksættere, skriver de.

Udover madboder vil man også kunne opleve folkemusik på gårdspladsen og se dyr på Gaarden, blandt adet pattegrise.

– Så kom og nyd stemningen, en gang æbleflæsk og æblekage – få måske en smagsprøve eller to - og køb gode lokale varer med hjem, lyder det i pressemeddelelsen.

Æblets dag finder sted søndag den 25. september fra klokken 10-16 på Gaarden i Melsted.

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?