Uhre fortsætter målstime i nedsabling af New York City

19. SEP 2024 • 07:10SPORT

Mikael Uhre scorede for tredje kamp i træk, da Philadelphia Union slog New York City med hele 5-1.

Den danske angriber Mikael Uhre er inde i en god periode for sin amerikanske klub, Philadelphia Union.

Natten til torsdag dansk tid kom han på tavlen for tredje kamp i træk i MLS.

Den tidligere succesfulde Brøndby-angriber scorede til 2-0, da Philadelphia på udebane vandt med hele 5-1 over New York City, der ellers stillede op som ganske klar favorit.

I kampens 25. minut havnede bolden hos Uhre i en god position i feltet, og med indersiden sendte han bolden fladt ind i fjerneste side.

For fire dage siden scorede Uhre i nederlaget mod Lionel Messi og Inter Miami, og i kampen inden satte Uhre sit hold i gang i sejren over New York Red Bulls.

Uhre har bidraget med ni mål i 2024-sæsonen, hvor det desuden er blevet til fem assister.

Philadelphia ligger nummer ni i MLS med 33 point for 29.

Messi og Inter Miami topper med 63 point.