Thomasberg vil lukke guldsnak efter Randers-nederlag

3. OKT 2022 • 22:47SPORT

Randers mistede mandag førstepladsen i Superligaen, da man led sit første nederlag til FC Nordsjælland.

Kampen mod FC Nordsjælland i 11. spillerunde blev endestationen for Randers' imponerende stime som ubesejret i Superligaen. Hjemme i Farum vandt FCN med 3-1 efter en fremragende præstation.

Randers-træner Thomas Thomasberg er skuffet over mandagens præstation, og han mener ikke, at guldmedaljer stadig skal være på tale i Kronjylland.

- Vi kan lukke guldsnakken nu. Nu har jeg hørt på den i nogle uger. Vi har 22 point for 11 kampe, og det er stadig et vanvittigt godt udgangspunkt, siger Thomas Thomasberg og fortsætter:

- Kampen i dag er den første, hvor jeg føler, at vi ikke fik vist os ordentligt frem. Set over hele kampen var det en indsats, der er under det, man skal forvente af Randers.

- Præstationen var slet ikke god nok. Én ting er, at vi kom dårligt fra land, men vi bad også selv om problemer, og dem kom vi aldrig ud af. Det var slet ikke godt nok fra os, men det var en fuldt fortjent sejr af FC Nordsjælland.

Randers fik en utroligt svær start på kampen, da FCN-angriberen Ernest Nuamah efter 13 sekunder kunne bringe hjemmeholdet foran.

Det er også den værste start på en kamp, som midtbanespilleren Frederik Lauenborg har oplevet i sin karriere.

- Det var en rigtig tør dag. Vi startede med at lukke et hurtigt mål ind, og så hang vi efter i resten af kampen.

- Det er 100 procent den værste start på en kamp, som jeg har oplevet i min karriere. Jeg tror aldrig, det er sket før for mig.

- Sådan er det, og det må vi lære ud af. Vi skal hjem og hive op i os selv. Næste gang mod Brøndby skal vi give den gas, for vi har noget at revanchere, siger Frederik Lauenborg.

Mandagens nederlag betyder, at Randers falder til andenpladsen i Superligaen, men der er stadig kun et enkelt point op til FC Nordsjælland på førstepladsen.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU