Mor og far kastede mudder på børnene

Mor og far kastede mudder på børnene
Det blev en mudret fornøjelse at deltage i Dirt-løbet i år. Foto: Dirt Bornholm/Tejn IF
NYHED | ABONNENT | 11. SEP 2022 • 15:30

Det er bare fedt at lege med mudder og at slås med flødeboller. Masser af glade familier deltog lørdag i årets dirt-løb i Vang.

Der var igen i år lagt an til en meget beskidt affære, når Tejn Idrætsforening lørdag arrangerede årets dirt-løb under mottoet, "så bliver det ikke sjovere at løbe en tur".

Og der er vel egentlig slet ikke tale om et decideret løb, for det eneste det gælder om er at have det sjovt.

– De har det bare sjovt. Alle børnene kom og sagde, at det var det fedeste, at de måtte kaste mudder på mor og far, og at mor og far måtte kaste mudder på dem. Og også at de kunne slås med flødeboller. Det er en festdag og der er store smil hele vejen igennem, fortæller Lene Møller, der er en af de ansvarlige for løbet hos Tejn Idrætsforening.

Der var i år 122 deltagere, og det antal er nogenlunde som det plejer, mener Lene Møller. Hun fortæller, at de yngste er 6-7 år gamle, og de ældste er omkring 65.

– Det vi ser er familiekonstellationer med børn, mor og far og måske en bedsteforældre der gennemfører løbet sammen, og der var i år også firmaer der stillede op. Vi havde for eksempel en gård nede fra Bodilsker, Slettegård, der stillede op med deres medarbejdere.

Ingen tudekiks

Og alle deltagere havde en lørdag eftermiddag, hvor de skulle finde deres indre legebarn frem og skubbe, trække, slæbe, løbe, hoppe, kravle i mudder, bære, give high-fives og simpelt hen bare have en fed oplevelse, som det fremgår af invitationen fra Tejn IF.

Og det kan godt være en hård tur, men der er ingen kære mor, siger initiativtagerne.

– Vi deler ikke tudekiks ud, og toiletpapiret er ikke til at tørre tudenæser med, skriver Tejn IF på deres hjemmeside.

På trods af det meget tørrre vejr de seneste måneder var der lørdag alligevel godt med mudder.

– Det regnede jo heldigvis natten til i går, så det hjalp lidt på at vi alligevel fik noget mudder at lege i, siger Lene Møller, der endnu engang kan se tilbage på et dejligt arrangement.

– Det er så sjovt at lave sådan et løb, for der er ingen sure miner. Alle er bare så glade.

Fotos: Dirt Bornholm/Tejn IF