Man kommer langt med nærvær

Man kommer langt med nærvær
– Når du udviser en vis form for fleksibilitet, kommer det meget tilbage. Og så bliver det meget nemmere at være i verden og på skolen, siger Helle Krakau Holm om sin ledelsesfilosofi. Foto: Joan Øhrstrøm
DELUXE | ABONNENT | 11. NOV 2023 • 05:30
Af:
Joan Øhrstrøm
DELUXE | ABONNENT
11. NOV 2023 • 05:30

Den vellidte skoleleder Helle Krakau Holm har forladt Svartingedal Skole i Hasle, efter hun blev headhuntet til en anden skolelederstilling på Sjælland. Men her ser hun tilbage på, hvordan hun har været med til at forme den bornholmske skole efter de værdier, hun selv er opvokset med.

Det var et tårevædet farvel, da skoleleder Helle Krakau Holm for to uger siden tog afsked med Svartingedal Skoles elever efter otte år på posten.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: El-priserne er høje i dag og fra kl. 17-21 er det særligt dyrt at bruge strøm - Faktisk et stykke over den seneste tids kogespids-priser. I eftermiddag er gennemsnitsprisen henover de fire timer 5,27 kr./kWh. (alt inkl.).
Vi savner en god gang vind til at presse elpriserne ned, men pt. lover vejrudsigten ikke et skub i den retning i hvert fald ikke før vi rammer weekenden. Tænk over dit forbrug og skub det elforbrug du kan, til efter kl. 22.

Bornholms energi og forsyning