Campus Bornholm får ny formand

Campus Bornholm får ny formand
Charlotte Rønhof (i midten) ses her sammen med næstformand Trine Ladekarl Nellemann og direktør Inge Prip. Foto: Campus Bornholm
NOTITS | ABONNENT | 8. JUN 2022 • 16:04
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS | ABONNENT
8. JUN 2022 • 16:04

Charlotte Rønhof er ny betyrelsesformand for Campus Bornholm. 

56-årige Charlotte Rønhof er uddannet mejeriingeniør med en forskerkarriere bag sig. Hun forlod i 2020 posten som underdirektør i Dansk Industri for i stedet at blive forperson for Bornholms Erhvervsfond, og nu skal hun også være formand for Campus Bornholm.

Charlotte Rønhof har tidligere været dagens navn i Bornholms Tidende, og her fortalte hun om sit karriereskifte fra forskningsverdenen til organisationsverdenen. 

– Mit sporskifte var drevet af et ønske om at gøre en forskel ved at arbejde for de bedst mulige rammevilkår for erhvervslivet. Det harmonerer med mit grundsynspunkt om, at velfærd i vores samfund starter med et stærkt erhvervsliv. Det er der, vi skaber job og tjener pengene til at betale for det hele, fortalte hun og oplyste, at hun har et godt forkendskab til Bornholm.

– Da jeg var yngre, var jeg i mange år kæreste med en bornholmer, og min og min families kærlighed til øen stammer fra dengang. Siden er jeg kommet her ofte, og det var derfor også uden tøven, at jeg var blandt pionererne på Folkemødet og også er kommet på Folkemødet hvert år siden. Folkemødet har på rigtig god vis fået brandet Bornholm, fortalte hun.

Charlotte Rønhof har også en HD i ledelse og organisation, og privat er hun gift med direktør Thomas Hofman-Bang, har tre børn og et barnebarn. 

56 år Uddannelse: Mejeriingeniør, HD i ledelse og organisation Civilstatus: Gift med direktør Thomas Hofman-Bang, tre børn og en barnebarn. Hendes bopæl er Charlottenlund.

Charlotte Rønhof overtager formandsposten for Campus Bornholm fra Steen Nielsen fra Dansk Industri.


Campus Bornholms nye bestyrelse

Foto: Campus Bornholm

Ny formand – Charlotte Rønhof
Næstformand (fortsætter) – Trine Ladekarl Nellemann
Medlemmer:
Peter Vesløv, Dansk Industri
Claus Stamer, Dansk Erhvervs og Dansk Byggeri i forening
Jimmy Hjorth, Metal Bornholm
Finn Pedersen, 3F Bornholm
Mikael Benzon, Kommunalbestyrelsen
Annegrete Juul, KP og BH-Sund
Wilbert van der Meer, Rektorforeningen for Universiteterne
Claus M. Andersen, selvsupplerende

Medarbejderrepræsentation:
Mikkel Toudal m/stemmeret
Helle Møller Lind u/stemmeret 

Elevrepræsentation:
Erik G. Bjerregaard m/stemmeret
Katrine Marie Chabert u/stemmeret

Direktør:
Inge Prip

Sekretær:
Pia H. Hansen