Aktiv skolefest i skolens ånd

Aktiv skolefest i skolens ånd
Vuggestuen ”Bien” gav den gas på cyklerne. Eget foto
NOTITS | 2. JUN 2024 • 17:55
NOTITS
2. JUN 2024 • 17:55

En aktiv skolefest med flere deltagende end nogensinde før blev en stor succes for Bornholms Frie Idrætsskole.

Der var aktiviteter for alle aldre, da Bornholmls Frie Idrætsskole (BFI) fredag holdt aktiv skolefest i Nyker.

Skoleleder Grethe Kofoed Svendsen beretter om, at ballet blev åbnet med børn fra BFIs børnehave og vuggestue "Bien", der tog cykelturen rundt på skolens 400 meter bane.

– Ikke et øje tørt, når de mindste blev kørt i Christianiacykler, og de mindste børnehavebørn drønede af sted på sparkecykler, medens de største af børnehavebørnene kørte på cykel, som havde de aldrig lavet andet, lyder det fra skolelederen.

Herefter fulgte fire heats, hvor 6. klasse kørte omgange på de 10 minutter, der var afsat til hver heat. Her blev der også cyklet mange penge ind, da hver elev var sponsoreret af familie og venner.

Dagen blev gjort ekstra festlig ved, at de ældste elever tilbød mange sjove aktiviteter, som børn og voksne kunne frekventere.

– De større elever tog sig rigtig godt af de mindre elever, der besøgte boderne. Det er en fornøjelse at se, hvor stor glæde det giver, når aldersgrupper blandes, fortæller Grethe Kofoed Svendsen.

Der var solgt flere middagsbilletter end nogensinde, så BFI er spændte på, hvad overskuddet lander på, oplyser skolen.

Elevrådet har besluttet, at pengene fra i år skal gå til legeredskaber og nye lege- og hyggeområder, og pengene skal bruges, når BFI har sin store arbejdsdag anden lørdag i september, hvor elever, personale og forældre arbejder sammen om at gøre udeområder endnu bedre for alle aldersgrupper.

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT