Vokseværk: Privatskole har for andet år i træk købt et hus

Vokseværk: Privatskole har for andet år i træk købt et hus
Disse to byhuse på Ny Østergade tilhører nu Rønne Privatskole. Den blå ejendom (nr. 24) overtog skolen i 2021, og i sidste uge modtog skoleleder Jesper Jørgensen nøglerne til huset med den gule facade. Opkøbet af ejendommen sikrer skolen et sammenhængende gårdareal. Det er endnu ikke afgjort, hvad huset skal bruges til. Foto: Jakob Nørmark
NYHED | ABONNENT | 24. SEP 2022 • 10:30
Jakob Nørmark
Journalist
NYHED | ABONNENT
24. SEP 2022 • 10:30

Sidste år købte Rønne Privatskole huset med adressen Ny Østergade 24, og i sidste uge overtog privatskolen naboejendommen med husnummer 22.

– Det er ikke, fordi det rimer på at drive skole at købe huse op. Men vi mangler lidt plads, og det nye hus ligger mellem skolen og det andet hus, vi købte sidste år, fortæller Jesper Jørgensen, der i sidste uge overtog nøglerne til det nyeste hus.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her