Hotellets hjerte
Restauranten med den flotte udsigt over havnen og Østersøen er hotellets hjerte. Gulvet er dækket til, og man er klar til at male.
Køkkenet skal byde på både morgenmad, frokost, kaffe og kage samt aftensmad.
– Vi satser på, at det skal blive lidt caféagtigt, hvor vi holder os i det lette køkken. Vi vil hellere lave noget godt og ikke så meget forskelligt. Folk skal have noget for pengene og ikke gå skuffede herfra, siger Dan Spiegelhauer.
Bæredygtighed, økologi og dyrevælfærd bliver nøgleord i køkkenet, hvor hensigten er så vidt muligt at bruge lokale varer.
Ambitionen er også at lokke folk udefra – både lokale og turister – ind for at spise på Kysten, så det kan blive et sted, hvor man mødes.
Personalet er klar
Kysten har personalet på plads til den kommende sæson med Dan Spiegelhauer i spidsen som hotelchef. Han kommer fra København, men har boet på Bornholm siden 2011. Han var i cirka 10 år medejer af Restaurant-No9 (den tidligere Algarve) i Allinge.
– Vi skal have en restaurant her i Hasle, og derfor var vi nødt til at finde en hotelchef med forstand på restaurantdrift, siger Lars Funding, der ejer hotellet sammen med sin kompagnon, Jan El-Erhayem.
De to ejer i forvejen Jantzens Hotel i Gudhjem, og her går de nu ind i deres tredje sæson som hotelejere.