– Det er Øl & Tjød-projektet, der skal gøres færdigt på en eller anden måde med et nyt navn og også et andet koncept, forklarer han.
– Det var egentlig også lidt halvhjertet, for vi gav al kærlighed til Râzapâz og glemte lidt Øl & Tjød, som aldrig rigtig blev den type sted, der skulle til. Så nu slår vi en stor, fed streg over det og laver en aftencafé eller aftenbar. Det bliver med klassisk barmad, en udenlandsk-inspireret gastropub. Det er jo bare en pub, hvor du også spiser. Vi arbejder på at lave sliders, altså små burgere, friterede snacks og andre ting. Og så smider vi noget uformel far-rock i højttalerne.
Café, bar, pub – kært barn har mange navne.
Folk er vilde
– Vi vil lave drinks, og vi vil ha' et ret stort øludvalg, og dertil vil vi også bruge lokalet til nogle events som for eksempel lørdag, hvor vi laver kokkedyst, hvilket vi har gjort før. Det er meget populært. Det samme gælder, når vi laver ølsmagning, brygmestermiddage og den slags. Vi bliver fuldstændig overrendt hver gang, det så fedt. Folk er vilde med vores arrangementer, og der er plads til det, for vi kan ha' 150 mennesker derinde, siger Patrick Hult.