Restaurantens telt kvast under store snemængder

Restaurantens telt kvast under store snemængder
Sneen faldt, teltet brast. Foto: Jacob Jepsen
NYHED | ABONNENT | 23. NOV 2022 • 15:30
NYHED | ABONNENT
23. NOV 2022 • 15:30

Restaurant skal have rejst et nyt telt inde i gården.


Restauratør Jens Pedersen har i flere år haft et telt i gården bag Restaurant Texas i Store Torvegade, Rønne, hvor han dels har kunnet parkere sin bil, dels har kunnet have lidt havemøbler stående samt modtage varer til restauranten i tørvejr.

Men i lørdags brasede teltet sammen, som det fremgår af billedet til denne artikel.

– Helt tilfældigt holdt min bil der heldigvis ikke den dag, siger Jens Pedersen.

– Men der var jo kraftigt snefald i lørdags, og en kombination af sne fra himlen og sne, der er rutsjet ned fra taget, var altså mere, end teltet kunne holde til. Der er gods i sådan en bunke sne fra taget, og så knækkede det simpelthen sammen. Men nu, hvor sneen er væk, vil jeg om et par dage begynde at pakke det gamle sammen og få rejst et nyt telt. Det, der er braset sammen, er slet ikke til at redde.

Har du tidligere været ude for, at der kom så megen sne, at teltet ikke kunne holde til det?

– Aldrig nogensinde. Men det væltede jo ned lørdag, og så sagde det altså smæk, da sneen gled ned fra taget, siger han.

– Men nu er sneen væk, så jeg skal have fat i en vinkelsliber og skære jernstængerne over og fjerne dem, og så får vi sandsynligvis i weekenden, hvor de lover solskin og plusgrader, rejst et nyt telt.

Jens Pedersen realiserede i 2011 sin drøm om en amerikansk restaurant, da han ændrede Restaurant Italias italienske koncept med nyt interiør, ligesom han fik lavet et spisekort præget af, hvad de ynder at spise over there.