Restaurant lukker permanent

NYHED | ABONNENT | 8. DEC 2022 • 10:30
NYHED | ABONNENT
8. DEC 2022 • 10:30

På trods af optimisme er det ikke lykkedes restauranten at komme ovenpå efter et presset corona-år.


Efter et 2021 med et stort underskud er de ikke kommet oven på igen.

Rutsker-restauranten The Ranch havde i sommer ellers de optimistiske briller på.

– Vi blev lidt hårdt ramt af corona. Men det tegner allerede bedre i 2022, sagde Hanne Stallknecht Halberg, der sammen med Tommy Halberg udgør direktionen hos The Ranch ApS dengang til Tidende.

– Det er bare at give den gas og krydse fingre for, at det kører.

Men et efterår med stigende omkostninger var mere end virksomheden kunne klare. Det fremgår af et facebook-opslag, som The Ranch delte onsdag aften.

– Kære alle. Pga. De stigende omkostninger må vi desværre lukke ned permanent, skriver de og følger op med en grædende emoji.

De skriver også, at sidste åbningsdag bliver den 22. december, og at de holder lukket både mandag, tirsdag og onsdag frem til da.

– Stor tak til alle jer, gæster, leverandører og medarbejdere, der har gjort min tid med Ranchen til noget helt speciel. I vil blive dybt savnet, skriver de i opslaget.

Tommy Halberg åbnede restauranten på Kirkebyen 49 tilbage i 2008 i de lokaler, der tidligere var Rutsker Forsamlingshus, men den lukkede ned igen i 2013.

I 2017 åbnede restauranten igen under samme navn - The Ranch. Der har været succesfulde år, men de seneste års strabadser var altså mere end restauranten kunne klare.

Tidende har uden held forsøgt at få en kommentar fra The Ranch.