Q8-chefer har fremtiden på plads: Vi bliver konkurrenter

Q8-chefer har fremtiden på plads: Vi bliver konkurrenter
Q8 er ved at blive pakket sammen. Foto: Henrik Nielsen
NYHED | ABONNENT | 20. JAN 2023 • 10:38
Tommy Kaas
Redaktør
NYHED | ABONNENT
20. JAN 2023 • 10:38

Både butikschefen og souschefen fra Q8 i Rønne har fået nye job i samme koncern.


Q8-tankstationen på Nordre Kystvej i Rønne blev lukket ved årsskiftet, og dermed stod et par gode håndfulde medarbejdere uden job.

Nu fortæller butikschef Dennis Skotte Corlin, at både han og souschef Heidi Sternberg har fremtiden på plads. Og de to kommer formentlig til at se lidt til hinanden i den kommende tid.

– Vi bliver begge i Q8, fortæller Dennis Skotte Corlin.

Selv skal han være forretningschef hos Q8 i Odder syd for Århus, mens Heidi Sternberg skal være souschef hos Q8 i Risskov i det nordlige Århus.

– Vi bliver konkurrenter, siger Dennis Skotte Corlin med et grin.

Solgt

Huset på Bornholm er netop blevet solgt, og han har sammen med sin mand fundet et nyt sted at bo i et rækkehus i Odder. Nu glæder han sig til et nyt eventyr.

– Baggrunden er jo trist og er sket efter en lang proces, forklarer Dennis Skotte Corlin om forløbet, hvor tankstationen måtte lade livet, fordi Bornholmslinjen har ønsket sig plads til flere ventende biler på Rønne Havn.

I kabalen måtte Q8 nedlægges.

– Når nu det skal være, så er det her den bedste løsning. Men vi havde jo allerhelst fortsat med en Q8 i Rønne, siger Dennis Skotte Corlin.

Forretningen på Nordre Kystvej er to gange inden for de seneste år blevet kåret til distriktets bedste. Nu skal vi til at kigge mod Århus-egnen for at finde vinderen, griner Dennis Skotte Corlin.

Så bliver spørgsmålet bare, om det bliver i Odder eller Risskov, de trækker sig sejrrigt ud af konkurrencen.

 

Heidi Sternberg og Dennis Skotte Corlin gemt bag Q8-pokal og coronauniform. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen