Plan for Rønne Syd-byggeri er på vej

Plan for Rønne Syd-byggeri er på vej
Et lokalplanforslag for et kommende boligbyggeri i Rønne Syd er til politisk behandling. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
NYHED | ABONNENT | 28. SEP 2023 • 19:45
Holger Larsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
28. SEP 2023 • 19:45

Det er snart to år siden, at Ocean Prawns og Bornholms Brand amba vandt udbuddet af en stor byggegrund i Rønne Syd. Nu er en lokalplan for et boligbyggeri i området, der har fået navnet Æbleløkkerne, på vej igennem det politiske system.

Det var i marts 2022, at politikerne besluttede at igangsætte udarbejdelsen af et lokalplanforslag for boligområdet Æbleløkkerne. Det foreligger nu, og det er netop blevet anbefalet godkendt af natur-, miljø- og planudvalget.

Det er økonomi- og klimaudvalget, der står for den endelige godkendelse af forslaget, hvorefter det kan komme ud i offentlig høring i fire uger. Kommunen vil i den forbindelse invitere til et borgermøde om planerne, fremgår det af sagen.

Bebyggelsen kan få op til cirka 90 boliger. Projektet ventes at starte i mindre skala, og derefter sandsynligvis blive udbygget i etaper.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning