Langt større udbud
Nu skulle man måske tro, at Jon Andersen kommer til at opholde sig meget mere på den 63 år gamle travbane. Men det er desværre ikke tilfældet, siger han. I højsæsonen har han travlt i køkkenet på 3760 Gudhjem, og netop derfor har han valgt at dele opgaven med fætteren Martin Sonne, 49.
– Det bliver hans opgave at servicere kunderne, holde styr på de ansatte på travbanen og lave vagtplaner og den slags. Og så laver jeg maden, fortæller Jon Andersen.
For at spare tid og kræfter bliver det meste af maden til Café Travbanen i fremtiden fremstillet i Gudhjem-køkkenet og derefter transporteret til travbanen. Menuen kommer til at følge en traditionel linje: En gedigen, dansk hovedret til fornuftige penge, samt smørrebrød, landgangsbrød og panini. Og som noget nyt: Burgere med kød fra Grambogård, hjemmelavet fish & chips og kylling på rotisseri.
Den største ændring under den nye forpagtning bliver et langt større udbud. Jon Andersen har gennem sine mange besøg på banen noteret, at køerne ved pølseboden og i cafeteriet var lidt for lange i højsæsonen. Derfor lægger den nye forpagterduo ud med en kraftig udvidelse af travbanens spise- og opholdsareal i form af to udendørs lounges ud mod banen – en ved Staldsvinget og en ved opløbsstrækningen – en foodtruck, samt et fleksibelt antal mobile pølsevogne.