Nu kommer Pizza Deli til Aakirkeby

Nu kommer Pizza Deli til Aakirkeby
Det bliver det tredje pizzeria i rækken, når Jeremy Bersier åbner i Aakirkeby. Foto: Jacob Jepsen
NYHED | 30. JUN 2022 • 16:15
Anders Liljeroth
Journalist
NYHED
30. JUN 2022 • 16:15

Siden starten på året har det ikke været muligt at købe pizza på Torvet i Aakirkeby, da det tidligere spisested Roma lukkede. Men om få dage starter der et nyt pizzeria i lokalerne. 

Det bliver det tredje pizzeria i rækken, at Jeremy Bersier sætter gang i, når han den 12. juli åbner Pizza Deli på Torvet i Aakirkeby. I forvejen driver han pizzeria i Nexø og på Store Torv i Rønne.

– Vi blev kontaktet af dem der ejer butikken på Torvet, hvor Roma før har ligget. De havde haft en lejer som forsvandt lidt pludseligt i december måned, og så har de nu spurgt os om vi havde lyst til at åbne en afdeling af vores Pizza Deli i Aakirkeby, fortæller Jeremy Bersier.

Hvad var dine overvejelser ved at åbne et mere?
– Jeg tænkte da om det kunne gå. Men da udlejeren sagde, at det var det eneste pizzeria i byen, så gav det mig ro i maven til at satse lidt. Og Aakirkeby er jo den tredjestørste by på Bornholm, så det skal nok gå.

Pizza Deli har overtaget lokalerne torsdag, og skal nu i gang med at gøre det til deres eget.

– Det gode er, at det er et pizzeria som har det hele. Så vi skal selvfølgelig have købt lidt ind, og så skal vi lige have givet det en god omgang rengøring og lidt maling, og så er vi klar til at åbne tirsdag den 12. juli, lover Jeremy Bersier.

Han fortæller at navnet bliver Pizza Deli Aakirkeby, og at menuen bliver den samme som de to øvrige afdelinger i Rønne og Nexø tilbyder.