Nexø-virksomhed skifter hænder

NYHED | ABONNENT | 21. SEP 2022 • 05:30
NYHED | ABONNENT
21. SEP 2022 • 05:30

Fra oktober vil ejerskabet i Nexø Tæpper og Vinyl ligge hos Thomas Nimb, der har købt sin medejer ud.


Fra 1. oktober bliver der skiftet ud i ejerskabet i virksomheden Nexø Tæpper og Vinyl. Ejerskabet, der på nuværende tidspunkt er delt mellem Thomas Nimb og Klaus Hjorth Hansen, bliver overtaget af Thomas Nimb.

– Vi har haft det her sammen i otte år. Helt fra starten lå der en mundtlig aftale om, at jeg på et tidspunkt skulle købe ham ud. Jeg er kommet op i en alder, hvor jeg er 45 år, og jeg har hele tiden sagt til mig selv, at når jeg blev 45, så skulle der være en plan over, hvad der fremadrettet skulle ske. Og så blev min kone og jeg enige om, at det skulle være nu. Så gik jeg ud og sagde til ham, at jeg havde lyst til at købe ham ud. Og så er vi blevet enige, fortæller Thomas Nimb.

Klaus Hjorth Hansen, der også ejer Nexø Vodbinderi, grundlagde virksomheden i 1993. I 2005 kom Thomas Nimb til virksomheden og i 2013 blev han medejer.

Ingen ændring

Udskiftningen i ejerskabet får dog ikke nogen betydning for kunderne. Som det ser ud nu lejer virksomheden sig ind i værkstedet i Nexø Vodbinderi, og for fire år siden åbnede de en butik i Inhouse Bornholm, der ligeledes ligger i Nexø.

– Vi forbliver og lejer os ind som vi hele tiden har gjort, og sådan bliver det fremadrettet.

Klaus Hjorth Hansen har udover at være medejer også fungeret som sparringspartner for Thomas Nimb.

– Han har været selvstændig i mange år, så han har været en god sparringspartner for mig. Og så har han varetaget fakturering, hvor jeg mere har skullet koncentere mig om at skaffe kunder, forklarer Thomas Nimb og tilføjer, at arbejdet med faktureringen bliver overdraget til hans kone Anette Nimb.

– Jeg skal være sælgeren og ansigtet udadtil.