En kombination Patrick Hult hellere havde været foruden, for det har givet unødvendig travlhed og stress, som i dette tilfælde dog dårligt kunne have været anderledes, for køkkenet skulle uundgåeligt fikses, og alternativet var at takke nej til den gunstige mulighed for at overtage lokalerne i Nexø på de fordelagtige præmisser.
– Vi skal lige have fundet et niveau nu, for vi skal lære af de fejl, vi laver. Der er altid nogle børnesygdomme, og det er bare sådan, at hvis nogen i løbet af den første kaotiske tid ikke har fået en god oplevelse, så går der noget tid, før de kommer tilbage, forklarer han.
Det er hans plan, at Râzpâsina i Nexø skal have åbent de fleste dage året rundt, ligesom vinbaren i Rønne er det.
– Der var ikke nogen, der troede på, at man kunne lave en vinbar i Rønne, der kunne holde åbent alle dage året rundt. Men nu har vi åbent seks ud af syv dage. Det er en rejse, der ikke altid er sjov og behagelig, og det koster lidt. Men det er også noget med at tilpasse sig lidt og finde ud af, hvad der gør det attraktivt at komme her.
Derfor skal han i den næste tid finde ud af, hvordan han kan gøre de mennesker glade, som jævnligt vil lægge vejen forbi stedet. Måske det skal være hverdagsretter for halvandet hundrede kroner, som kan erstatte aftensmaden, og hvor det er lidt mere kartofler og sovs.