– Det var for at gøre det spændende. Det var meget mad ud af huset, jeg lavede, og så kunne jeg lave bedstemormad den ene uge og thaimad den næste og indisk den tredje, så det var afvekslende for kunderne. Jeg havde også slået mig op på, at det skulle være mad fra hele verden, og så syntes jeg jo ikke, jeg kunne køre med de samme fem retter.
Magdalena Kielkowska Rømer er uddannet serviceøkonom, men har arbejdet inden for restaurationsbranchen hele sit voksne liv og har, som det turde fremgå, en stor passion for mad og madlavning. Hun har da heller ikke villet ty til halvfabrikatløsninger.
– Jeg bager mit eget brød, pisker min egen mayo, jeg har lavet alting fra bunden af. Det er tidskrævende, og det er jo tid, der går fra ungerne og vores gård, siger hun.
Kreativt og innovativt
De få dage, der resterer af maj, skal hun bruge på at lukke sine aktiviteter i Fiku Miku ned, rydde op og gøre klar til den nye lejer.