Sol over Gudhjem har siden 2014 været drivkraften bag Produktprisen, der har til formål at fremme nye, spændende danske produkter og bringe dem ud på hylderne i landets butikker.
Et ekspertpanel bestående af Michael Rahbek (Coop), Louise Beck Brønnum (gastrofysiker, Kost Studio), Mikkel Maarbjerg (Restaurant VIE), Mads Battefeld (ejer, Sushi Anaba) og Magnus Laier Sonne (kok, Smage-Compagniet) kårede årets vindere.
I kategorien Drikke blev vinderen bryggeriet Mikkeller med den alkoholfri øl Raspberry Rush. Dommer Mads Battefeld udtalte: "Mikkellers Raspberry Rush bliver ved med at overraske. Man finder hele tiden nye smage og dybder i den, og den er virkelig en fremragende og overraskende god alkoholfri øl."
I de øvrige kategorier vandt Mamas Daal Mad-prisen med Mamas Saib Chutney, mens isproducenten Frossenpind vandt Konfekture-prisen med Blodappelsin Bo. Slikproducenten True Gum vandt Innovations-prisen med deres ferskenvingummi “Sweet Peach”.