Lukker ikke
Onsdag var altså startskuddet for foodtrucken, men Julius Grønning har faktisk været i fuld gang med sit cateringfirma siden september, og han har også allerede planlagt en tapasmenu til julefrokoster.
– Nu er det første gang, jeg står her på torvet i dag, men jeg har været ude at lave nogle private selskaber, hvor jeg har fået rigtig god feedback. Så dem håber jeg at få booket mange flere af, siger kokken, der fortsat planlægger at vende tilbage som køkkenchef hos Jantzens Hotel, når "vinterpausen" er overstået.
– Det er i hvert fald den nuværende plan, men min virksomhed lukker ikke om sommeren. Jeg har stadig tænkt mig at tage bookinger på selskaber til konfirmationer og så videre. Selvfølgelig kommer jeg til at være mindre synlig om sommeren, når jeg samtidig er køkkenchef på Jantzens, men det er planen, at firmaet skal være åbent hele tiden.
Foodtrucken kommer til at være åben på Store Torv onsdag, fredag og lørdag. Det afhænger dog af, om der er selskaber booket, da det i sagens natur er svært at være to steder på en gang, bemærker Julius Grønning.