Mangeårige venner vil gøre Strandhotellet til et samlingssted hele året

Mangeårige venner vil gøre Strandhotellet til et samlingssted hele året
Strandhotellet i Sandvig skal til at holde åbent hele året og er i gang med at rekruttere personale. Der skal ansættes omkring 12 fastansatte samt en stab af sæsonmedarbejdere. Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | SANDVIG | ABONNENT | 27. JAN 2022 • 15:30
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED | SANDVIG | ABONNENT
27. JAN 2022 • 15:30

Restaurantvirksomheden Madkastellet har købt sig ind i Strandhotellet. De mangeårige venner Kasper Kofod Müller og Rasmus Pors skal arbejde sammen om at udvikle hotellet i Sandvig.


I fem sæsoner har Kasper Kofod Müller stået i spidsen for Strandhotellet i Sandvig, siden 2020 som ejer. Nu køber restaurantvirksomhed Madkastellet sig ind i hotellet, og dermed får han selskab af Rasmus Pors, som han har kendt i mere end 20 år.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Udover at være venner har de to løbende arbejdet sammen i restaurantbranchen, og nu bliver samarbejdet til et nyt fællesprojekt på fødeøen, som de begge glæder sig til og har store ambitioner med.

– Stedet er unikt med hele sin placering i vandkanten, historie og sjæl, og det vil jeg gerne være med til at værne om og styrke som partner, siger Rasmus Pors i pressemeddelelsen.

Nå nye mål

Sammen med sin partner Jens Junert står han i spidsen for Madkastellet, som allerede driver mere end 10 restauranter i hovedstadsområdet. Den ballast giver Strandhotellet nogle nye muligheder, mener Kasper Kofod Müller.

– Rasmus og hans bagland har nogle muskler og en erfaring, som gør, at vi kan løfte driften af hele hotellet op på et topprofessionelt plan, siger han i pressemeddelelsen.

Sammen med sin kone Pia skal Kasper Kofod Müller koncentrere sig om at være værter, mens Rasmus Pors og Madkastellet kan hjælpe med de mange og komplekse ting, der også skal til for at drive et hotel.

– Personligt er jeg så glad for både at få en dygtig restauratør og en med rødder i Bornholm med på holdet, og jeg ser frem til, at vi sammen skal arbejde på at nå nye mål for Strandhotellet, siger Kasper Kofod Müller.

Samlingssted for alle

Sammen vil de drive hotellet i den retning, Kasper Kofod Müller og Pia Bejlum allerede er slået ind på. De har i samarbejde med August Lund renoveret hotellet. De fleste af de 45 værelser er nyrenoverede, og de sidste vil stå klar inden længe. Resten af huset har også fået en nænsom og grundig opdatering og er klar, når den nye sæson begynder den 31. marts.

Fremover skal hotellet holde åbent året rundt og være destination for både private og erhvervsgæster fra ind- og udland. Men Strandhotellet skal også være et sted for bornholmerne selv.

– Hotellet skal være rammen for koncerter, arrangementer, selskaber og selvfølgelig bare også byde på en rigtig god restaurant, man kan komme og spise og hygge sig på. Vi vil gerne bringe Strandhotellet tilbage som et samlingssted for alle på Bornholm året rundt. Og det glæder vi os til sammen med Madkastellet, siger Kasper Kofod Müller.