Leder: Spændende oplevelsessæson på vej

Leder: Spændende oplevelsessæson på vej
LEDER | ABONNENT | 29. JAN 2022 • 05:30
LEDER | ABONNENT
29. JAN 2022 • 05:30

Der er sket et kæmpe skifte i hotel- og restaurationslivet på Bornholm med helt nye ejere og koncepter. Det tegner lovende for videreudviklingen af vores ø.


10 hoteller og 7 restauranter er i Tidendes spalter enten blevet handlet eller blevet etableret indenfor det seneste halve år. Senest har Madkartellet købt sig ind i det smukke Strandhotellet i Sandvig. Drømmen om god mad på Bornholm og gode, nære og unikke hoteloplevelser vokser og vokser.

Vores oplevelsesø for både gæster og os selv bliver bedre og bedre. De mange nye kræfter er mere end velkomne. Selvom vi allerede har mange dygtige hotel- og restauratører, så sker der alligevel nok nyt og friskt, når nye kræfter kommer til.

 

Udbuddet af restaurantoplevelser er meget vigtig for hvor stærk vores turistmagnet er. Turister vil have gode oplevelser og gerne på tungen.

 

Mange af de 'nye' kræfter er gamle kendinge eller erfarne folke ovre fra, der som Gorm’s nu vil begave Bornholm og dens gæster med gode oplevelser for en lille erkendelighed.

Strandhotellet, Therns Hotel, Balka Strand, Melsted Badehotel, Kanns Hotel, Stammershalle Badehotel, Hotel Klippen, Sverres Hotel, Siemsens Gaard og Sandvighus har alle fået nye ejere i den senere tid. Og de nye ejere vil – ligesom os andre – rigtig gerne Bornholm. Det er meget glædeligt.

Øl og Tjød, Snogebæk Kro, Solgården med Gorm’s Pizza, H8, Jacks Pizzeria og Grill, Hovedvagtens Spisehuz og Skinny Joeys er alle spisesteder, der enten er blevet etableret eller ditto handlet i den senere tid.

Udbuddet af restaurantoplevelser er meget vigtig for, hvor stærk vores turistmagnet er. Turister vil have gode oplevelser og gerne på tungen. Den kommende sæson tegner derfor lovende for både turister og Bornholm. Jo mere udeliv vi har, jo mere levende bliver vores samfund.

Efter en lang og tung økonomisk periode under coronaen for langt de fleste restauranter er der håb foran os. Spisestederne er nu ved at åbne, og ildsjælene i de nye eller nyerhvervede etablissementer er ved at fyre godt op.

Lad os nyde Bornholms mange gode madoplevelser i den kommende tid.