Lagerhotel åbner i tidligere køkkenbutik – og der er også andre planer

Lagerhotel åbner i tidligere køkkenbutik – og der er også andre planer
Den tidligere Invita-køkkenbutik i Aakirkeby har fået nye ejere. Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | AAKIRKEBY | ABONNENT | 7. JAN 2022 • 07:30
NYHED | AAKIRKEBY | ABONNENT
7. JAN 2022 • 07:30

Mulighed for nye forretninger på gågade.

Den gamle Invita-køkkenbutik på Torvegade i Aakirkeby skifter 1. februar navn og bliver til lagerhotel.

I hvert fald i første omgang.

For der er også andre planer med de flotte butikslokaler i midten af Aakirkeby, fortæller de nye ejere. Det er Jesper Jensen og Heino Møller fra Nyboes Auto og Lakcenteret i Rønne, der har købt ejendommen på hjørnet af Nybyvej og Torvegade af Ricky og Ernst Nielsen.

Udover butikslokalet rummer ejendommen fem beboelseslejemål.  Men det er butikslokalet, der indledningsvist har de nye ejeres største interesse. For der er mange muligheder i et rum på 420 kvadratmeter med store udstillingsvinduer mod gågaden.

– Det er alt for fint til kun at bruge til lagerhotel, siger Jesper Jensen.

Vi vil gerne hjælpe med indretningen

De to ejere vil gerne skabe liv i gågaden, og derfor har de en drøm om at indrette en eller to butikker i arealet ud mod gaden.

– Vi indretter kun den bagerste del til lagerhotel. Og så kan vi indrette en butik på 200 kvadratmeter eller to på 100 kvadratmeter, hvis det er mere spiseligt, siger Jesper Jensen.

Han glæder sig nu til at høre fra interesserede, der kunne have lyst til at drive forretning i den tidligere køkkenbutik. Og han er klar til at give en hjælpende hånd med indretningen. – Helt sikkert. Vi er med på at finde en løsning, afhængig af formålet, siger han.

Lagerhotellet åbner den 1. februar.