– Vi starter sæsonen den 5. april, og vi er i fuld gang med forberedelserne. Vi har allerede flere ansatte på fuld tid. Jeg tror, at vi kan lave et resultat, som ligner det seneste.
– Men vi har nogle udfordringer. Noget af det vi slås voldsomt med, er priserne på fødevarer. Jeg troede, at når man køber mange fødevarer, så får man dem billigere. Men vi betaler væsentlig mere, end hvis man går i supermarkedet og køber ind. Så vores indkøb har en stor betydning.
– Vi køber af en af de store grossister, som kan levere alt hver dag. Men vi har da talt om, at vi skulle prøve at købe nogle ting lokalt. Det er klart, at det kræver nogle mandskabsressourcer, for det er jo nemmest bare at bestille det hele på én gang, og så kommer det næste dag.
– Det ser pænt ud med bookingen, men vi passer på med priserne. Vi har ikke sat priserne op, hverken på hotellet eller i restauranten, og det gjorde vi i øvrigt heller ikke sidste år. Det tør vi simpelthen ikke. Der er en grænse for, hvad man kan få folk til at betale for et hotelværelse på Bornholm, mener Peter Øgaard.